Muğla Haberleri

MSKÜ basın biriminden Muğla Medya Grubuna ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine atanan Öğretim Görevlisi İrem Kısacık Dörtkaş, Basından Sorumlu Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Doç. Serdar Çil, Sosyal Medya Sorumlusu Öğretim Görevlisi Ayten Güngör, Görüntüleme ve Tanıtım Sorumlusu Tevfik Ekici ve Basın İlişkileri ve Haber Sorumlusu Sinem Karakaya Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine atanan Öğretim Görevlisi İrem Kısacık Dörtkaş ve basın birimi çalışanları Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Basından sorumlu Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Doç. Serdar Çil, Öğretim Görevlisi Ayten Güngör, birim sorumluları Tevfik Ekici ve Sinem Karakaya’nın eşlik ettiği ziyarette MSKÜ Basın Halkla İlişkiler Müdürü İrem Kısacık Dörtkaş, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve diğer yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, basın Müdürü İrem Kısacık Dörtkaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Göçer, üniversite basın biriminin haber akışı konusunda özveri ile görev yaptığını belirterek, birim çalışanlarına teşekkür etti.