Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, hastanelerde tedavi gören ve kan ihtiyacı olan çocuklara yönelik “Öğretmenin Cansuyu” adıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde görev yapan öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “Öğretmenin Cansuyu” isimli kampanyada kan bağışında bulundular.

Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Merkezi’nin de işbirliğiyle Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Menteşe ilçesinde görev yapan çok sayıda öğretmen katıldı.

Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenledikleri kan bağışı kampanyasını, Muğla Valisi Esengül Civelek’in himayelerinde ve kurumlarının öncülüğünde gerçekleştirdiklerini ifade eden Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, kampanyaya destek veren öğretmenlere teşekkür etti.

Kan bağışı sırasında kan veren öğretmenlerle tek tek ilgilenip, sohbet eden İl Müdürü Töre, “Bir ünite kan vermek, bir hayat kurtarıyor. Kan vermek insani bir davranış. Herkesin kana ihtiyacı olabilir. Kızılay kurumumuz, kan stoklarını yüksek tutmak için yıl boyunca büyük çaba harcıyor. Biz de bu anlamlı çabaya, halkımızın da farkındalığını sağlayabilmek ve Kızılay’ımızın kan ihtiyacına katkı sunabilmek amacıyla içinde bulunduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Öğretmenin Cansuyu’ adıyla, kan bağışı kampanyası gerçekleştirmek istedik. Bayramımızın adına yakışır bir etkinlik oldu. Özellikle kan bağışına katılan öğretmenlerimizin ilgisi, müdürlüğümüz olarak bizleri fazlasıyla memnun etti. Kampanyaya katılan tüm öğretmen arkadaşlarıma bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Editör: Gazete Muğla