AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Datça Devlet Hastanesi’nde hemodiyaliz cihazında kapasite artırımı yapıldığını, yoğun bakım servisinin hazır olduğunu ve 1 hasta nakil ambulansının hastane bünyesine kazandırıldığını duyurdu.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, ‘Datça’mıza hayırlı olsun’ diyerek Datça Devlet Hastanesine yapılan sağlık takviyelerini duyurdu. Demir, hemodiyaliz cihazında kapasite artırımına gidildiğini belirterek, 4 yataklı birinci seviye yoğun bakım ünitesinin de kısa bir süre sonra hasta kabulüne başlayacağını belirtti.

Milletvekili Demir, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Meteoroloji uyardı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak?

“Datça’mıza hayırlı olsun. Datça’mızda haziran ayında 5+1 olarak hizmete aldığımız hemodiyaliz cihazında kapasite artırımı yaptırarak 10+1 seviyesine yükselttik.  Bununla beraber yine Datça’mızın önemli eksikliklerinden yoğun bakım servisimiz de 4 yataklı, 1. seviye olarak planlandı ve çok kısa süre içinde hasta kabul etmeye başlayacak. Datça’mıza 1 hasta nakil ambulansı da kazandırarak hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden daha kolay yararlanabilmesinin önünü açtık. Bölgemize katkılarından ötürü başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyor, İlçe Başkanımız Fatih Keleş’e ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör: Gazete Muğla