AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milas’a bin kişilik spor salonu inşasının kısa sürede başlayacağını müjdeledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, özellikle Milas gençliğini yakından ilgilendiren bir müjde verdi.

Daha önce sözünü verdikleri bin kişilik spor salonunun yapımına başlanacağını duyuran Milletvekili Demir, “Sözünü verdiğimiz 1000 kişilik spor salonunun yapımına kısa süre içinde başlıyoruz. Girişimlerimizle Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gönderilen 10 milyon liralık ödenekle özel bir proje hazırlanarak ihale gerçekleştirildi. 2021 yılı sonuna kadar yeni spor salonumuz siz değerli gençlerimizin ve sporcularımızın hizmetinde olacak.” dedi.

YENİ SALONDA NELER Mİ VAR?

1000 kişi kapasiteli Kişilik Spor Salonu

4 Antrenman Salonu

Muğla’da şifa kaynağı: İçen hasta olmuyor Muğla’da şifa kaynağı: İçen hasta olmuyor

Soyunma Odaları

Toplantı-Eğitim Salonları

FIBA Onaylı Salon Parkesi

Basketbol-Voleybol-Hentbol Sporları

Sodra Dağı’nı yatırımlarla sağlık ve eğitim kampusuna çevirdiklerini ifade eden Milletvekili Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şimdiki hedefimiz tüm bunların yanına spor kampusunu de ekleyerek taçlandırmak.

Spor Salonumuzun da içinde bulunduğu alana kapalı yüzme havuzu ve tenis kortları da planlıyoruz. Mevcut spor salonumuz daha güzel ve daha sağlam bir görünümle de hizmetinizde olacak. Bu önemli yatırımımız şimdiden gençlerimiz ve sporcularımıza hayırlı olsun.

Gençlerimize, bölge insanımıza verdiği kıymet ve yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı arz ediyor, diğer emeği geçen tüm ilgililere de teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: Gazete Muğla