İ L A N

T.C.

MİLAS SULH HUKUK MAHKEMESİ

ESAS NO :2022/731 Esas

Davacılar Hakkı AYDOS ve Salim Erol AKKOYUNLU tarafından davalılar Ebru SERTER, Saadet ACARTÜRK, Sezai Erhan ACARTÜRK, Atilla NERGİLECİOĞLU aleyhine açılan Ortaklığın Giderilmesi davasında Mahkememizce davalı Atilla NERGİLECİOĞLU'nun dava dilekçesinde belirtilen adresine duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup, tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesi ve duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir.

Muğla'da uyuşturucu tacirlerine operasyon Muğla'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

DAVALI: ATİLLA NERGİLECİOĞLU-

ALİ NECATİ ve NURHAYAT oğlu, 09/08/1965 doğumlu

Tebliğ Olunacak Evrakın Muhteviyatı Hülasası: Dava Dilekçesi, Duruşma gün ve saati.

1-Dava konusu Muğla İli, Milas İlçesi, Ören Mahallesi, 156 Ada 185 Parsel numaralı taşınmaz üzerindeki ortaklığının satış yolu ile giderilmesine karar verilmesinin talep edildiği,

2-Duruşmanın 25/01/2024 günü saat 11:40'ta yapılacağı,

3-HMK'nın 317/2. maddesine göre 2 hafta içinde HMK'nın 129. maddedeki unsurları içerir şekilde dilekçe ile davaya cevap verebileceği ve delillerini bildirmeleri hususu ile belirlenen gün ve saatte duruşmaya gelmediği takdirde diğer tarafın yargılamaya devam etmek istemesi durumunda yokluğunda yapılan işlemlere itiraz edemeyecekleri ve diğer tarafın muvafakati olmadan iddia ve savunmasını genişletebileceği yahut değiştirebileceği hususunun Davalı Atilla NERGİLECİOĞLU'na tebliğ yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur.

Editör: Beritan Yücel