Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe ve Bodrum ilçe başkanlarının geçtiğimiz ay istifa etmesinin ardından yeni ilçe başkanlarının atamaları gerçekleşti. MHP Menteşe İlçe Başkanlığına Talat Uğurlu, Bodrum İlçe Başkanlığına da Bahattin Kul atanırken, Marmaris ve Milas ilçe başkanlıklarında ise, yönetim yenilendi.

Sinem Karakaya

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe ve Bodrum ilçe başkanlarının ataması gerçekleşti. MHP Menteşe İlçe Başkanlığına Talat Uğurlu, Bodrum İlçe Başkanlığına da Bahattin Kul atanırken, Marmaris ve Milas ilçe başkanlıklarında ise, yönetim yenilendi.

Saklı cennet :Bir tarafı Muğla'ya bir tarafı Burdur'a bağlı... Saklı cennet :Bir tarafı Muğla'ya bir tarafı Burdur'a bağlı...

MHP İl binasında açıklama yapan MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Bilindiği gibi 4 ilçede ilçe başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeliklerinde yenilemeye gittik. Bodrum’da Ömer Varan arkadaşımız istifa etmişti, bir de Menteşe’de Cengiz Can arkadaşımız istifa etmişti. Onların yerlerine Bodrum İlçe Başkanlığına Bahattin Kul, Menteşe İlçe Başkanlığına Talat Uğurlu arkadaşlarımız atandı. Marmaris’te 6 yıldır devam eden Kemal Kalemci kardeşimizin yönetimini güçlendirerek atamasını yaptık. Milas’ta yine aynı şekilde Emin Nazmi Ünlüsoy’un yönetimini güçlendirdik. Geçmiş dönemdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

MHP Menteşe ve Bodrum İlçe Başkanları atandı

“Hayat eve sığar” diyen İl Başkanı Korkmaz, Coronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalmanın önemine değindi. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın evde kutlanacağını ifade eden Korkmaz, aynı gece sahura kalkılarak başlayacak olan Ramazan ayının İslam dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Göreve yeni gelen ilçe başkanları görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini ve yeni projelerini ilerleyen zamanda duyuracaklarını belirttiler.

Editör: Gazete Muğla