Menteşe'de yol üstü otopark kalktı; usulsüz park başladı

Menteşe'de yol üstü otopark kalktı; usulsüz park başladı
 MUHABİR
Muğla’da yol üstü ücretli otopark uygulamasının geçtiğimiz günlerde kaldırılması sonrasında bir takım sorunlar ortaya çıktı. Menteşe’de usulsüz şekilde park edilen araçlar nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla 2021 yılı Mart ayında hayata geçirilen ve vatandaşların tepkisini toplayan yol üstü otopark uygulaması durduruldu.

Alınan uygulama durdurma kararı, Menteşe, Ula, Fethiye, Yatağan, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde yürürlüğü girdi. Bodrum, Marmaris, Milas ve Datça’da ise 25 Mayıs sonrasında alınan karar uygulanacak.

YOL ÜSTÜ OTOPARK KALKTI, USULSÜZ PARK BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde aldığı karar Menteşe’de uygulanmaya başladı. Yol üstü otopark alanları vatandaşlar tarafından ücretsiz kullanılıyor. Ancak alınan bir takım sorunları da beraberinde getirdi.

Menteşe’de yol üstü otopark alanlarına kontrolsüz şekilde park edilen araçlar, trafiği durdurma noktasına getirirken vatandaşları isyan ettirdi.

Yan yana park edilen araçlar nedeniyle trafik alanlarında uzun araç kuyrukları oluşurken trafik bazı noktalar da durma noktasına geldi. Vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor.

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum