Menteşe'de Yangın Menteşe'de Yangın

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca her akşam Menteşe Öğretmenevi'nde iftar yemeği verecek. Toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünün pekiştirileceği bu anlamlı etkinlik, Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilecek.

Whatsapp Image 2025 02 27 At 16.00.39

Her gün düzenlenecek iftar yemekleri, halkımızı bir araya getirerek oruçlarını açma imkanı sunacak. Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilileri, iftar yemeği etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı davet ederek, paylaşma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Mücahit Vural, yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının manevi huzurunu ve bereketini paylaşmak için tüm halkımızı iftar sofralarımıza bekliyoruz. Bu etkinlikle toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirmek istiyoruz. Herkese hayırlı Ramazanlar dileriz." dedi.

Ramazan ayı boyunca 29 gün sürecek olan iftar yemeklerine tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinlikte, oruç tutan vatandaşlara özenle hazırlanmış iftar menüleri ikram edilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, bu Ramazan’da da geleneksel iftar sofralarını kuruyor. Ülke çapındaki Vakıflar Bölge Müdürlükleri ile bağlı illerde; şehirlerin merkezi konumunda, ulaşımı kolay, birçoğu büyük camilerin avlularında olmak üzere binlerce vatandaş Vakıflar Genel Müdürlüğü iftar sofralarında buluşacak.

Türkiye’nin 25 farklı bölgesinde faaliyet gösteren Vakıflar Bölge Müdürlükleri, mübarek Ramazan ayı boyunca birçok noktada vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği sunacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından idare edilen mazbut vakıfların hayır şartlarını yerine getirme çalışmaları kapsamında, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da iftar sofraları kurulacak.

İstanbul 1 ve 2. Bölge, Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Malatya, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Tokat ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlükleri bağlı şehirlerle birlikte yurt çapında iftar sofrası organizasyonları düzenleyecek. İftar sofraları, Ramazan’ın yirmi dokuz günü hizmet verecek.

Bu çerçevede Aydın Bölge Müdürlüğü Muğla Menteşe Öğretmenevi Tesisinde iftar sofraları kuracak. Aydında 1000 Kişilik Aydın TCDD Gar Tesisinde

Denizli'de 2000 Kişilik Hacı Ahmet Pakel Sosyal Yardımlaşma Vakfında, Muğla'da 800 Kişilik Menteşe Öğretmenevinde

1 A2 B

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ