Muğla Haberleri

Menteşe Belediyesi 65 taşınmazı 3 yıllığına kiraya verecek

Menteşe Belediyesi yarın saat 14.00’de yapılacak ihale ile Belediyeye ait 65 taşınmazı 3 yıllığına kiraya verecek. Belediye tarafından ihale ile kiraya verilecek taşınmazlar arasında Çay Bahçesi, Tarım Arazisi, Berber, Oto Galeri, Büfe, Bakkal, Kahvehane ve ATM’ler bulunuyor. Menteşe Belediyesinin Ekim ayı toplantısında, Menteşe İlçe Merkezinde bulunan Atapark ve Yalabık Parkı ile Yerkesik Mahallesinde bulunan Kerimoğlu Türküsü evi 4 yıl süreyle Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilmişti.

Alınan bilgiye göre, Menteşe Belediyesi tarafından yayımlanan ilanla Belediyeye ait 65 taşınmaz ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek. Belediye tarafından ihale ile kiraya verilecek taşınmazlar arasında Çay Bahçesi, Tarım Arazisi, Berber, Oto Galeri, Büfe, Bakkal, Kahvehane ve ATM’ler bulunuyor.
Menteşe Belediyesinden verilen ilanda şu ifadelere yer verildi:
“Menteşe Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan aşağıda nitelikleri yazılı taşınmazlar 3 yıl süreliğine, 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 45. maddesi gereğince açık arttırma suretiyle kiraya verilecektir. İhale, 09.10.2024 Çarşamba günü saat 14.00’de, Menteşe Belediyesi, Nikâh Salonunda (İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi), Encümen huzurunda yapılacaktır. İhale ile ilgili bilgi ve şartname mesai saatleri içinde, Emlak istimlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir.
İhaleye katılacak olan iştirakçilerin, istenilen belgeleri Emlak İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir”
Bu arada, Menteşe Belediyesinin Ekim ayı toplantısında, Menteşe İlçe Merkezinde bulunan Atapark ve Yalabık Parkı ile Yerkesik Mahallesinde bulunan Kerimoğlu Türküsü evi 4 yıl süreyle Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilmişti.