2024 yerel seçimlerinde CHP’den Orhangazi Belediye Meclis Üyesi adayı olduğu öğrenilen Avcı’nın ölümü, bölgede üzüntü yarattı.

Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı

Kahvehanede Tartışma Çıktı

Olay, gece saat 23.00 sıralarında Çeltikçi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aynı kahvehaneyi işleten ve Onur E. ile aralarında husumet olduğu belirtilen Ceyhun Avcı, kendi otomobiliyle kahvehanenin önüne geldi. Elinde tornavida ile içeri giren Avcı, işletmeci Onur E. ile tartışmaya başladı.

Silahla Vuruldu

Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Onur E., yanında bulunan tüfekle Avcı’ya ateş etti. Göğsünden ağır yaralanan Avcı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırının ardından şüpheli Onur E., olay yerinden kaçtı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Ceyhun Avcı, hastanede yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

2024 Yerel Seçimlerinde Adaydı

Ceyhun Avcı’nın, 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Orhangazi Belediye Meclis Üyesi adayı olduğu öğrenildi. Cinayetin nedenine ilişkin soruşturma devam ederken, mahallede olay büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: İHA