Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı. Talihsiz kadının cenazesi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 100 metrelik uçurumdan alınarak helikoptere konulmuştu.
-Rus Turistin cenazesi otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti, Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Rus turistin cenazesi ailesine teslim edildi.
-Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Yetkileri, Rus turistin ölüm nedeninin yapılacak olan analiz ve incelemeler sonrasında belli olacağını ifade ettiler.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılan, Rus Turistin Cesedi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı, talihsiz kadının cenazesinin, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 100 metrelik uçurumdan güçlükle çıkartıldığı bildirilmişti.
KIRIK CEP TELEFONU BULUNMUŞTU
AFAD koordinesinde, ilçedeki STK lar ve İçmeler mahallesinde yaşayan ve bölgeyi iyi bilen gönüllülerin de katılımı önce telefonu bulunan ardından da izler takip edilince kısa bir süre sonrada Rus turistin cansız bedenine ulaşılmıştı.
RUS TURİSTİN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17 Ağustos'ta kaldığı otelden çıkarak bir daha dönmeyen Rus turist Natalya Somova’nın 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı. Çok sarp olan bölgede talihsiz kadının cenazesi, nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 100 metrelik uçurumdan alınarak Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikoptere konmuştu. Helikopter tarafından Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen cesedin, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.
Rus Turistin cenazesi otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti, Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Rus turistin cesedinin ailesine teslim edildiği ve uçakla Moskova’ya gönderildiği öğrenildi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

Editör: Gazete Muğla