Marmaris'te motosiklet kazasında yaralanan genç, yaşam savaşını kaybetti

Marmaris'te motosiklet kazasında yaralanan genç, yaşam savaşını kaybetti
 MUHABİR
Muğla'nın Marmaris İlçesinde motosiklet kazasında ağır yaralanan ve Marmaris İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Olay, kazadan 15 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet kazasında ağır yaralanan ve Marmaris İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Olay, kazadan 15 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hüseyin Olay'ın babası Saadet Olay'ın Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde çalıştığı öğrenildi. Genç yaşta vefat eden Olay'ın vefatı nedeniyle Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel ve Marmaris Belediyesi taziye mesajı paylaştılar.

Marmaris Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
"Marmaris Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü çalışma arkadaşımız Saadet Olay'ın oğlu Hüseyin Olay vefat etmiştir. Merhuma allah'tan rahmet değerli çalışma arkadaşımıza ve kederli ailesine sabırlar dileriz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah"

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel yayımladığı taziye mesajında, “İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Olay'ın vefatını üzülerek öğrendim. Öğrencimize Allah' tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.