Hazırladığı liste içeriklerle gezginlere yol gösterici olmayı amaçlayan geziliste.com, Marmaris’te bulunan kamp yerleri arasından en iyilerini liste haline getirdi.

Çeşitli platformlardaki kullanıcı yorumlarına göre listeyi hazırlayan internet sitesi Gezi Liste, Marmaris’in en iyi kamp alanlarını belirledi. “Yol Açık, Yola Çık” sloganıyla içeriklerini paylaşan geziliste.com’un belirlemiş olduğu o kamp alanları şu şekilde:

Yıllardır kangren haline geldi: İmar planı için adım atıldı Yıllardır kangren haline geldi: İmar planı için adım atıldı

Çatlak Beach Camping

Çatlak Beach Camping, “Marmaris’te nerede çadır kurulur?” sorunuza yanıt verilecek bir kamp alanı. Çünkü Marmaris’in en güzel yerlerinden birisi olan Hisarönünde, koyun hemen kenarında yer almaktadır. Kamp alanına minibüslerle ya da kendi aracınızla ulaşabilirsiniz.

Denize kenarında olması ve etrafının tamamıyla ağaçlarla çevirili olması aileler için cazip hale gelmektedir. Sadece güneşin, denizin ve doğanın bir yerde olduğu tatil yapmak istiyorsanız eğer burayı tercih etmelisiniz.

Günnücek Orman Kampı

Marmaris Milli Parkı olarak bilinen Günnücek, Marmaris merkezinde, yürüyerek ulaşabileceğiniz bir yer. Etrafını yemyeşil ağaçların çevrelemiş olduğu kamp yerinde gölette bulunuyor. Eksik olmayan kuş sesleriyle birlikte kamp yapmak istiyorsanız tercih etmelisiniz.

Sahile yürüme mesafesinde olan tesiste çadır kampının yanı sıra farklı konaklama olanaklarının da bulunduğu kamp yerine on dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz. Kendi aracıyla gelecekler için otopark yeri de bulunmaktadır.

Club Amazon

Uzunca bir süredir aynı yerinde hizmet veren Club Amazon, Bördübet’te bulunuyor. Çam ormanları arasında, yerleşim yerlerinden uzak, sessiz ve huzurlu bir kamp imkanı sağlıyor. Sadece karavan ve bungalov konaklaması yapılabilmektedir.

Yemyeşil bir bahçe içerisinde bulunan rengarenk karavanlarıyla ahşap bungalov yerleri ihtiyacınız olan doğa tatilini size sağlayacaktır. Kendi aracınızla ulaşabileceğiniz gibi toplu taşıma kullanarak da ulaşabilirsiniz.