Marmaris'e Modern Hastane ve Spor Kompleksi

Marmaris'e Modern Hastane ve Spor Kompleksi
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Marmaris'te devam eden önemli kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Geçtiğimiz hafta hizmete giren yeni Marmaris Devlet Hastanesi ve yapımı devam eden dev spor kompleksi, Vali Akbıyık'ın incelemelerine sahne oldu.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, 200 yataklı yeni Marmaris Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastanenin modern ekipmanları ve sunduğu hizmetler hakkında bilgi aldı. Hastanenin, Marmaris ve çevresindeki vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere son teknolojiyle donatıldığını belirten Vali Akbıyık, "Bu hastane, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yükünü de hafifletecek" dedi.

Dev Spor Kompleksi Yakında Açılacak

Vali Akbıyık, daha sonra Beldibi Mahallesi'nde yapımı devam eden 2 bin kişilik spor kompleksi ve gençlik merkezini inceledi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Marmaris'te uluslararası müsabakaların yapılabileceği modern bir spor tesisi oluşacağını belirten Vali Akbıyık, "Bu tesisler, gençlerimizin spor yapma ve sosyalleşme imkanlarını artıracak" dedi.

Vali Akbıyık'tan Yatırımlara İlişkin Değerlendirme

Vali Akbıyık, yaptığı açıklamada, Muğla'ya yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Marmaris'e yakışır projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.