Marmaris CHP’nin öncülüğünü yaptığı Mardin ve Diyarbakır Köylerarası Futbol Turnuvası şampiyonları turnuva ödülü  olan, Marmaris tatilini gerçekleştirmek için Marmaris’e geldi.

CHP Marmaris Belediye Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün; iki yıl önce başlattığı Köylerarası Futbol Turnuvası bu yıl, Mardin ve Diyarbakır CHP örgütlerince gerçekleştirildi.

Marmaris'e Modern Hastane ve Spor Kompleksi Marmaris'e Modern Hastane ve Spor Kompleksi

24 Eylül 2018 Romance Hotel’de Güneydoğulu konuklarla basın toplantısı düzenleyen Mart 2019  Yerel Seçimlerinde Marmaris Belediye Başkanlığına aday olduğu bilinen CHP Marmaris Belediye Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Acar Ünlü verdiği bilgide; “CHP Marmaris İlçe Başkanlığım dönemimde sosyal dayanışma amaçlı iki kez gerçekleştirdiğimiz köylerarası futbol turnuvamız büyük ilgi görmüştü. Biz yönetimi sadece yerel değil, bir bütünlük içerisinde ulusal boyutta düşünüyoruz.  Gelecek gençlerle şekilleniyor. Siyaset bir araç olsa da, amaç çeşitli faaliyetlerle bir araya gelerek kültürel alış veriş içinde olmaktır ve “Neden olmasın?” dedik, bu etkinliğimizi yaptığımız görüşmelerle Diyarbakır ve Mardin CHP yönetimlerine ilettik. Turnuva ödülü olarak ta şampiyon takımlara Marmaris Tatili ödülü sözü verdik. Bugün Mardin ve Diyarbakır’dan toplam 46 kişilik iki kafile halinde gelen şampiyon takımlar, 24 - 28 Eylül tarihleri arasında misafirimiz olacaklar.” dedi.

Güneydoğu kafilesinde yer alan  CHP Diyarbakır Gençlik Kolu İl Başkanı Hebun Kaplan, Ünlü’ye teşekkür ederek;  bu tür etkinliklerin Diyarbakır için yeni girişimler olmasından dolayı il genelinde gündem yarattığını, Diyarbakır’da, Mardin’de  Marmaris’in ve Acar Ünlü’nün sosyal girişimleriyle tanındığına dikkat çekti.

Editör: Gazete Muğla