Marmaris Haberleri

Marmaris Belediyesi dondurma stantlarını ihaleye çıkardı

-Marmaris Belediyesi İlçenin 3 farklı noktasında bulunan Dondurma Stantlarını 5 aylığı Tahmini ihale bedeli 75 bin lira olmak üzere açık ihale usulüyle kiraya çıkardı-Belediye Siteler Mahallesinde bulunan Su Sporları alanını ise 6 aylığına tahmini ihale bedeli 600 bin liradan ihale edeceği de öğrenildi.

Marmaris Belediyesinin İlçenin 3 farklı noktasında bulunan Dondurma Stantlarını ile Siteler Mahallesinde bulunan Su Sporları alanını ihale ile kiraya vereceği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Marmaris Belediyesi Encümen kararları doğrultusunda, İlçenin Siteler ve İçmeler Mahallerinde bulunan ve mülkiyeti belediye ait olan Dondurma Stantlarını 5 aylığı Tahmini ihale bedeli 75 bin lira olmak üzere açık ihale usulüyle kiraya çıkardı
Marmaris Belediyesinin Siteler Mahallesinde bulunan Su Sporları alanını ise 6 aylığına tahmini ihale bedeli 600 bin liradan ihale edeceği de bildirildi.
İhaleye katılacak olanların belgelerini Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne 25 Haziran tarihine kadar teslim etmesi gerekiyor. İhale de 26 Haziran’da aynı yerde yapılacak.