Lüks yelkenli gemi Bodrum'da: Tatilin bedeli 5 bin dolardan başlıyor

Lüks yelkenli gemi Bodrum'da: Tatilin bedeli 5 bin dolardan başlıyor
 MUHABİR
-Malta Bayraklı 112 Metre Boyundaki, Dünya'nın En Lüks Yelkenli Teknelerinden birisi olan "Star Clipper" Bodrum'da. Gemi ile Ege ve Akdeniz turuna çıkmanın bedeli kişi başı 4 Bin Dolar'dan başlıyor. Gemi'de 149 Amerikalı turist bulunuyor. Gemide, Suit, odalarda tatilin bedeli ise 5 Bin dolardan başlıyor.-Yaz sezonu başladığı günden bugüne kadar Turizm Cenneti Bodrum’a 76 Kruvaziyer gemi ile 96 bin 465 yolcu geldiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Malta bayraklı 112 Metre boyundaki, Dünyanın En Lüks Yelkenlilerinden birisi olan Star Clipper bugün sabah 09.00’da Yunanistan'ın Rodos Limanı’ndan Bodrum2a geldi.Lüks Yelkenli bugün saat 18.00’da Göcek Limanı’na hareket edecek. Gemide 149 Amerikalı turist ile 74 personel bulunuyor. Gemide, bulunan turistler Muğla'da Göcek ve Dalyan'da günü birlik tatil yapacak ve Turkuaz Mavisi koyları ziyaret edecekler. Yaz sezonu başladığı günden bugüne kadar Turizm Cenneti Bodrum’a 76 Kruvaziyer gemi ile 96 bin 465 yolcu geldiği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-10-01-at-11-30-11-1.jpeg

GEMİDE TATİLİN GECELİĞİ 4 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR
Gemi ile Ege ve Akdeniz turuna çıkmanın bedeli kişi başı 4 Bin Dolar'dan (136 bİN 819 TL) başlıyor. Geminin tanıtımında ise şu ifalere yer verilmiş:
"Star Clipper ve Star Flyer, her bakımdan modern küçük gemilerdir; efsanevi yelkenli gemiler döneminin geleneğini ve romantizmini arayan, aynı zamanda günümüzün konfor ve olanaklarına da sahip olan, macerayı seven yolcular için yaratılmıştır. Tek yumurta ikizleri oldukları için her ikisi de 379 feet uzunluğundadır ve her biri 36.000 metrekareden fazla yelkenle 166 misafiri şımartılmış bir konforla taşır. Rüzgarda dalgalanan on altı yelken.
Her gemi geniş konaklama birimleri ve yürüyüş ve dinlenme için geniş alana sahip geniş tik güverteler sunmaktadır. Aslında bu gemilerin yolcu başına çoğu geleneksel yolcu gemisinden daha fazla açık alan sunduğunu göreceksiniz.Star Clipper ve Star Flyer'ın dekoru, modern bir dokunuşla yelkenciliğin büyük çağını anımsatıyor. Ünlü yelkenli gemilerin antika baskıları ve tabloları göze hitap ederken, cilalı güverteler ve parlak maun raylar, Star Clippers'ın gururlu denizcilik mirasını zengin bir şekilde anımsatıyor.

whatsapp-image-2024-10-01-at-11-30-12-1.jpeg

MODERN OLANAKLAR
Her iki gemide de zarif bir şekilde döşenmiş yemek odasında açık oturmalı yemek odası, iç ve dış mekanlarda keyifli Tropikal ve Piyano barları ve Belle Époque şöminesinin Star Clippers'ın misafirperver subaylarının samimiyetini ve coşkusunu yansıtan bir sıcaklıkla parladığı Edward dönemi tarzı bir kütüphane bulunmaktadır. ve mürettebat. Star Clipper ve Star Flyer, şirkete Uluslararası Hava Kirliliğini Önleme Sertifikası'nı alan çok saf, yüksek kaliteli düşük kükürtlü gaz yağı kullanıyor. Star Flyer dünyada bu ödülü alan ilk gemiydi.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.