Muğla Haberleri

Levent Akyer TFF temsilcisi olarak Süper Lig’de görev yapacak

Türkiye Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu 2024 2025 sezonunda Trendyol Süper Lig ve Birinci Lig’de görev yapacak temsilcileri açıkladı. Milaslı Federasyon Temsilcisi Levent Akyer, bu sezon Süperlig ve 1. Lig’de görev yapacak.

Yaklaşık 10 yıldır Türkiye Futbol Federasyonunda temsilci olarak görev yapan Milas’lı Levent Akyer 2024-2025 futbol sezonunda Trendyol Süper Lig ve Birinci Lig’de görev yapacak.

1978 yılında Milas ilçesinde dünyaya gelen Levent Akyer, gençlik yıllarından itibaren Milasspor‘un genç takımlarında amatör olarak futbol oynadı. Ardından 10 yıla yakın futbol hakemliği yaptı gözlemcilik yaptı.

2015 yılında temsilcilik kadrosuna giren Levent Akyer, ilk üç yıl ikinci ve üçüncü liglerde klasman temsilcisi olarak görev yaptı. Yedi yıldır Futbol Federasyonu’nda üst klasmanda federasyon güvenlik ve akreditasyon temsilcisi olarak görev yapmakta ve Muğla’yı temsil etmekte.

Siyasette ve optisyenlik alanında da uzun yıllardır Milas’a hizmet veren Levent Akyer’in, Süper Lig’de temsilcilik yapacak olması ilçede büyük memnuniyet yarattı.