Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde kuşaklar çocuk sinemasında bir araya geldi.

Sinem Karakaya

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’ndekuşaklar çocuk sinemasında bir araya geldi.

Sömestr tatili dolayısıyla 100 Yaş Evi üyeleri ve torunları çocuk sineması gösterimleri kapsamındaanimasyon filmler ve çizgi filmlerle keyifli bir gün geçirdi.

Haftanın her günü farklı bir çocuk filmi gösterimi yapılan aktivitelerde bugüne kadar dede torun etkinlikleri kapsamında çocukların aile büyükleri ile gerçekleştirdiği etkinliklere katılım sağlayarak kuşaklar arası bağın güçlendirilmesine olanak sağlanıyor. Yapılan kültür sanat aktiviteleri ile çocuklar gelişimlerine katkı sunularak tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri sağlanıyor.

AK Parti Muğla'da Kadın Kolları Temayül Yoklaması AK Parti Muğla'da Kadın Kolları Temayül Yoklaması

Üyelerden Nevin Topuz; “ Torunum güneş ile birlikte animasyon filmi izlemeye Ataköy’den geldik. Neşeli Ayaklar animasyon filmini izledik. 70 yaşındayım ilk defa animasyon filmi torunumla birlikte izledim. Kafamda hep animasyon film çizgi film olarak kalmıştı ama öyle değilmiş çok güldük eğlendik. Yetkililer bize mısır meyvesuyu ve çay ikramlarında bulundular. Bu durum çok hoşuma gitti” dedi.

Üyelerin torunları ile birlikte çocuk sineması gösterimleri diğer üyelerden memnuniyetle karşılandı.

Editör: Gazete Muğla