Eskişehir’de yaşayan 6 yaşındaki Zeynep Demir, doğuştan iki kulağında da kepçe bulunmayan mikrotia asteria hastalığıyla mücadele ediyor. Annesi Nurten Demir, kızının tedavisi için en az 1 milyon 200 bin TL gerektiğini, ancak maddi durumlarının yetersiz olduğunu belirterek, kızının sağlığına kavuşması için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Silahlı Kavgada Kurşunlar Havada Uçuştu:4 Yaralı Silahlı Kavgada Kurşunlar Havada Uçuştu:4 Yaralı

Odunpazarı ilçesi Erenköy Mahallesi’nde yaşayan küçük Zeynep, cihaz yardımıyla duyabiliyor. Ancak kreşte arkadaşlarının sorularıyla karşılaşmak onu üzüyor. Annesi, kızının tek kulağı için kanal yolu açılmasının 500 bin TL, kepçe oluşturulmasının ise 700 bin TL olduğunu öğrendiğini belirtti.

Anne Nurten Demir, "Kızımın başındaki cihazı çıkardığında yalnızca yüksek sesleri duyabiliyor. Ancak uygun tedaviyle cihazdan kurtulup normal bir birey olarak yaşamına devam edebilir. Onun bu şansını kaybetmesini istemiyorum" diyerek destek çağrısında bulundu.

Kaynak: İHA