Cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenmişti: Nabzının attığı görüntüler ortaya çıktı Cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenmişti: Nabzının attığı görüntüler ortaya çıktı

Yunanistan’ın Kos (İstanköy) Adasında Turistleri çığlık atarak karşılayan, Adanın tek Tarzan’ı bir Türk ve Restoranın her yerini Türk bayrakları ile süsleyerek, restoranda Türk müziklerini de çalıyor.
Bodrum’dan Feribotla yaklaşık 40 dakikalık bir yolculuk ile Yunanistan’ın Kos (İstanköy) adasına ulaşıp pasaport kontrolü sonrasında adaya ilk adım attığınızda, Ormanlardan gelen bir çığlık, bir Tarzan çığlığı duyuyorsunuz, Türk ve Yabancı turistler çığlığın olduğu noktaya vardıklarında “Tarzan Restoran” ile karşılaşıyorlar.
ADANIN TÜRK TARZANI İBRAHİM
Yunanistan’ın Kos (İstanköy) Adasında Turistleri çığlık atarak karşılayan, Adanın tek Tarzan’ı bir Türk, Serbest Gülle Atma, Avrupa Şampiyonu olan, Tarzan Annem ve Babam Türk ve 400 yıldır atalarımız Kos'ta yaşıyor Restoranın her yerini Türk bayrakları ile süsleyen Tarzan İbrahim, restoranında dünya müziklerinin yanında Türk müziklerini de çalıyor. Türkiye’yi ve Türkleri seven Tarzan İbrahim restoranında ise Savaştan kaçarak Kos adasına sığınan Filistinli Mültecileri çalıştırıyor.
Tarzan İbrahim, Muhabirimize Türkiye’den gelen Türk tatilcilerin restoranlarına ve sahilde bulunan plajlarına yoğun ilgi gösterdiğini anlatarak, şunları söyledi:
“Annem Türk, Babam ise Yunanlı. Serbest Gülle Atma, Avrupa Şampiyonuyum. Yunannistan’ı uzun yıllardır Avrupa’da temsil ettim. Bizimkisi bir aile işletmesi restoranda çalışanların tamamı adanın yerlisi Türkler, büyük bir bölümü de akrabalarım. Restoranımızın her yerinde Türk bayrakları var. Dünya müziklerinin yanı sıra Türk müziklerini de çalışıyoruz. Plajımızın ücretsiz olması nedeniyle Türk tatilcilerden yoğun ilgi görüyoruz. Fiyatlarda da Türk müşterilerimize zaman zaman indirim yapıyoruz. Restoran’da daha çok Ege yemeklerini yapıyoruz. Yemek fiyatlarımız Bodrum’daki fiyatlarla hemen hemen aynı” dedi.

Editör: Beritan Yücel