Kıyanç; “Yalnız Kaldığımızı Hissediyorum'

Kıyanç; “Yalnız Kaldığımızı Hissediyorum'
 MUHABİR
Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç yaptığı basın açıklamasında kulüp olarak yalnız bırakıldıklarını söyledi. Takımın hala sponsor ve reklam desteği alamadığından dert yanan Başkan Kıyanç, hafta sonu oynanacak olan Etimesgut Belediyespor maçına seyirci alınmayacağını, sadece protokol, basın, yönetim kurulu ve görevlilerden oluşan 120 kişinin maçı takip edeceğini belirtti.

fgdrdrtgertgyryyyyyyyyyyyyyh2222222222222222222222222-001.jpgMuğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç düzenlediği basın toplantısında gündeme dair gelişmeleri ve stat sorununu değerlendirdi.

Muğlaspor yönetimi olarak sezon başından bu yana 30 milyonu aşkın para harcadıklarını ve bu miktarın yüzde 90’ını yönetim kurulu olarak karşıladıklarını ifade eden Başkan Kıyanç, sponsor ve reklam desteği olmamasından dert yandı. Başka şehirlerdeki takımların milyonlarca liralık reklam ve sponsor desteği aldığını ifade eden Başkan Kıyanç, ligde 3. Haftanın tamamlanmasına rağmen kulüp olarak sahipsiz bırakıldıklarını kaydetti. Maddi yardım olarak sadece Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesinden destek aldıklarını belirten Kıyanç, şehir olarak herkesten ilgi ve destek beklediklerini söyledi.

333333.jpg

BU ŞEHİRE BORCUMUZU GEÇEN YIL ÖDEMİŞTİK

Geçtiğimiz yıl büyük bir emek verilerek şampiyon olduklarını ve yönetim olarak bu şehre borçlarını ödediklerini dile getiren Muğlaspor Başkanı Kıyanç, “Sahası olmayan, tesisi olmayan, forma sponsoru olmayan, saha reklamı olmayan ve dışarıdan 1 TL destek almadan şu anda futbolcuların bütün ödemelerini yapmış, sezon boyunca oluşan bütçenin %45-50'sini ödemiş bir yönetim kurulu var. Evet, biz de bu şehre geçen yıl borcumuzu ödemiştik. Biz bu yıl şehre kendimizi artık alacaklı duruma görüyoruz. Yani bunu birilerinin artık anlaması gerekiyor.Bu Menaf Kıyanç ve yönetimin tek başına sürdürebileceği, götürebileceği bir durum değil kesinlikle” diye konuştu.

ATATÜRK STADINDA YAPILACAK YENİ TRİBÜNLERLE İLGİLİ PROJENİN BAKANLIKLA İLGİLİ KISMINDAN AÇIK NET SÖYLÜYORUM MEMNUN DEĞİLİZ.

Basın açıklamasında Muğla Atatürk Stadına yapılacak yeni tribünlere de değinen Başkan Kıyanç, proje için vali, milletvekilleri, yerel yönetimler ve ilgili kamu kurumlarının büyük mesai harcadığını ifade eden Kıyanç,

“Biz ihale süreciyle ilgili bakanlıkla ilgili kısmından çok açık net söylüyorum, memnun değiliz. Proje ve ödenek bakan beyin onayını bekliyor. Yani Muğla'nın aslında lobisinin maalesef yetersiz olduğunu söylemek gerekiyor. Ben siyaset yapmak için bunu söylemiyorum. Bu şehirde yaşıyorum. Bu şehirde ticaret yapıyorum. Burada iş insanıyım. Olayın bu kısmı doğru anlatmak gerekir. Evet bizde defalarca söylüyorum. Muğlaspor birleştirici bir güç. Muğlaspor hiçbir siyasi partiye hiçbir kişiye hizmet etme yeri değil. Biz hepsiyle dostuz, arkadaşız, aynı mesafedeyiz. Ama Muğlaspor'un birleştirici gücünü bizim bunu siyasette de güçlü şekilde kullanmamız durumunda bu şehir kazanacak. Bu şehre gelen hiçbir yatırım bizim şahsımıza değil bu şehirde yaşayan bütün partililere gelecek. Şehrimize yakışır bir stadı kazandırmanın çok büyük bir başarı hikayesi olacağını söylemek istiyorum. Gelin hepimiz buna ortak olalım arkadaşlar. Yani biz bunu anlatırken birilerini suçlayalım diye değil, bir kamuoyu oluşturalım ve bunu dillendirelim. Bu ödeneğin aktarılması gerektiğini, bu stadın bir an önce yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü her hafta seyircisiz oynamanın bir takım için ne kadar büyük bir eksik olduğunu kimse farkında değil herhalde. Sahaya reklam alamıyorsunuz çünkü sahanız yok. Muğlaspor tekrar söylüyorum ilin takımı, ilin ismini taşıyan bir takım. Projenin en kısa sürede onaylanmasını ve çalışmaların başlamasını bekliyoruz” dedi.

44444444444.jpg

ETİMESGUT MAÇINI SEYİRCİSİZ OYNAYACAĞIZ

Muğlaspor olarak iç saha maçlarını Denizli’de oynamanın her hafta yaklaşık 400 bin lira ekstra maliyet getirdiğine dikkat çeken Başkan Kıyanç, “Yönetim kurulumuzun büyük emekleri ve ilimizi yöneten değerli büyüklerimizin destekleri ile Atatürk Stadını çok kısa zamanda maç oynanabilir hale getirdik. Bu hafta sonu Etimesgut maçını kendi sahamızda oynayacağız. Ancak maça sadece protokol, basın, yönetim kurulu ve diğer görevliler haricinde kimse alınmayacak” dedi.

5555555555.jpg

ŞAMPİYONLUK KUPAMIZI ETİMESGUT MAÇINDA ALACAĞIZ

Bu hafta Atatürk Stadında oynanacak olan Etimesgut Belediyespor maçında takımın 3. Lig şampiyonluk kupasını alacağını ifade eden Muğlaspor Başkanı Kıyanç, “ Pazar günü oynayacağımız Etimesgut maçında geçtiğimiz yıl ki şampiyonluk kupamızı Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin’i n elinden alacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.