Kıyanç, Atatürk Stadında tribünlerin yıkılması nedeniyle lig maçlarının bir bölümünü Denizli’de oynayacaklarını belirterek, “Stat konusunda en kısa sürede çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Stadın yapımı konusunda desteğini esirgemeyen sayın milletvekillerimize, öte yandan kulübümüze güzel bir otobüs tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bizlere çok büyük misafirperverlik gösteren Denizlispor yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç düzenlediği basın toplantısında son gelişmeleri değerlendirdi. Kulüp Başkan Vekili Haluk Beyimoğlu ve Basın Sözcüsü Barış Yayman’ın da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Kıyanç, sezon hazırlıkları, transferler, Atatürk Stadı yapım süreci ve kulübe büyükşehir belediyesi tarafından verilen otobüs desteği konularında açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2024-08-06-at-14-06-54.jpeg

Çok iddialı bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin 2. Lig olduğunu ifade eden Başkan Kıyanç, “Takımımız Kocaeli Kartepe’de kampta. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Tek sıkıntımız Atatürk Stadında yapılacak yenileme çalışmaları. İşin ihale sürecinde olduğunu biliyoruz. Stattaki yapım çalışmaları yetişmeyeceği için ilk devrenin belli bir bölümü maçlarımızı Denizli’de oymayacağız. Bu konuda bizlere çok büyük destek veren Denizlispor Başkanı ve yönetim kuruluna kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Maçlarımızı Denizli’de oynayacak olmamız hem bizleri çok ciddi bir geliri olan saha içi reklamından yoksun bırakırken, ayrıca her maç yaklaşık 300 bin lira ek maliyet getirecek. Ayrıca çok sayıda taraftarımızın da desteğinden yoksun olacağız. En büyük isteğimiz stattaki çalışmanın en kısa sürede tamamlanması ve maçlarımızı kendi sahamızda oynamamız. Bu konuda herkesten ilgi ve destek bekliyoruz. Stadın yapımı konusunda desteğini esirgemeyen sayın milletvekillerimize, öte yandan kulübümüze güzel bir otobüs tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bizlere çok büyük misafirperverlik gösteren Denizlispor yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM VE SPONSOR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Sezon boyunca Türkiye’nin değişik bölgelerinde 15 şehre Muğlaspor markasını götüreceklerini ve tanıtacaklarını ifade eden Başkan Kıyanç, “Muğlaspor ilimizin en büyük markalarından biri. Şu anda başta göğüs reklamı olmak üzere sponsor desteğine ihtiyacımız var. Kulübümüze kalıcı gelirler yaratmak için çok çalışıyoruz” diye konuştu.

BEYİMOĞLU; “KADROMUZUN YÜZDE 30’U MUĞLALI”

Transferler hakkında bilgi veren Kulüp Başkan Vekili Haluk Beyimoğlu’da, “Teknik kadromuz ve futbolcularımız Kartepe’de çalışmalarına devam ediyor. Transferde geçtiğimiz yıl başarıyla sağladığımız ekonomik disiplin nedeniyle bu sezon takımımız tercih edilen kulüpler içinde yer aldı. Takımımıza 18 yeni futboldu katıldı. İddialı ve güçlü bir kadro kurduk. Takımımızdaki 27 futbolcudan 7 tanesi Muğlalı ve altyapıdan gelme. Takımımızın yüzde 30’u Muğlalı futbolculardan oluşuyor. Bu sezon bize 100 milyon lira gerekli” dedi.

BASIN SÖZCÜSÜ YAYMAN’DAN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ARAS’A TEŞEKKÜR

Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar

Basın toplantısında söz alan Kulüp Basın Sözcüsü Barıs Yayman’da kulübü çok güzel bir otobüs tahsis eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür etti Yayman takımın Kartepe kampına bu otobüsle gittiğini kaydetti.

Editör: Gazete Muğla