Yaşam

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile beraber olan Mehmet Ali Erbil'den bomba itiraf

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile beraber olan Mehmet Ali Erbil'den bomba itiraf. Erbil ailesinin reddettiği Ceylan ile imam nikahı kıydığını söyledi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yine gündem oldu. Ensonhaber'in haberine göre Aralarındaki yaş farkı dikkat çeken çiftten bomba bir haber geldi.

Daha önce "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" diyen Mehmet Ali Erbil'den yeni itiraf geldi

"İMAM NİKAHI" İTİRAFI

Erbil, bir süredir birlikte olduğu Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını açıkladı. İlk defa bir kadın ile imam nikahı ile evlendiğini söyleyen Erbil, "Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık" dedi.

AİLESİ İSTEMİYOR

Mehmet Ali Erbil ayrıca "Gülseren'in ailesi ile tanışmadım çünkü bizim ilişkimiz başladıktan sonra onlar konuşmamaya başladılar biz evlensek bile onlar Gülseren ile barışmazlar. O yüzden hiç tanışmaya da gerek kalmadı" dedi.