SİNEM KARAKAYA- Muğla Menteşe'de Mola City Alışveriş Merkezi içerisinde hizmet veren Pizza Crudo Makarna & Salata, geleneksel hale getirdiği "Küçük Eller Hamura" etkinliğinin ikincisini düzenledi.

Muğla'da en yüksek kamu harcaması eğitime Muğla'da en yüksek kamu harcaması eğitime

Odun ateşinde hazırladığı İtalyan usulü pizzaların yanı sıra, makarna ve salata çeşitleriyle de dikkat çeken “Crudo” ikincisini düzenlediği "Minik Eller Hamura" etkinliğiyle büyük ilgi gördü. Yaklaşık 30 ailenin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte el becerilerini konuşturan minik aşçılar, kendi damak zevklerine uygun pizzaları hazırlarken hem eğlenip hem de öğrendiler.  O anları kayıt altına alan aileler ise Pizza Crudo'nun kendine has lezzetlerini denemeyi ihmal etmediler.

Odun ateşi kullanarak hazırladığı katkısız ürünlerle göz dolduran Pizza Crudo Makarna ve Salata'nın işletmecisi Utku Karayer, ikincisini düzenlediği etkinlikle ilgili şunları söyledi; “ İlk etkinliğimizin yankıları sürerken bu süreçte ikinci bir etkinlik için oldukça fazla talep aldık. Biz de gelen taleplere sessiz kalmayarak geleneksel hale getirmek istediğimiz etkinliğin ikincisini düzenledik.  Amacımız çocuklarımızın el ve kol koordinasyonlarını geliştirirken aynı zamanda çok sevdikleri bir şeyi yapabildiklerini  göstermek ve bu konuda özgüven kazandırabilmekti. Bunu yine başardığımıza inanıyorum. İşletme olarak sadece pizza ve makarna satmak istemiyoruz, aynı zamanda yapacağımız benzer etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri ile Muğla'da bir fark yaratmak istiyoruz. Bu anlamda ikinci kez gerçekleştirdiğimiz ‘Minik Eller Hamura’ etkinliğimize gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan dolayı ailelerimize teşekkür ediyoruz.”

Editör: Gazete Muğla