Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Şehit Asteğmen Ünal Daka İlkokulu anasınıfı öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında ağırladı.
Ziyaret sırasında minik öğrenciler, Kaymakam Aktaş ile sohbet edip merak ettikleri soruları sordu. Aktaş, çocukların samimi ilgisine karşılık vererek sorularını yanıtladı ve onlarla keyifli vakit geçirdi.
Ziyaretin sonunda Kaymakam Aktaş, öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ederek bu tür etkinliklerin çocukların sosyal gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı. Aktaş, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir arada olmak çok güzel. Onların neşesi ve enerjisi bizler için büyük bir motivasyon kaynağı. Eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.