Kötekli mahallesinde bir süredir AFAD ekipleri tarafından da aranan kayıp üniversite öğrencisinin cesedi bulundu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi İhsan Öztürk (23) evden çıkmasının ardından kendinden haber alamayan arkadaşlarının AFAD’a bilgi vermesi üzerine Kötekli ve Yeniköy mahallelerinin bulunduğu alanda aranmaya başladı. Gece boyunca devam eden arama çalışmaları sonuç vermedi. Sabah Yeniköy Mahallesi Cedit mevkiinde bulunan tarlasını sürmek için traktörle giden İ. A. çiftçinin yol kenarında İhsan Öztürk’ün yattığını görmesi ve polise haber vermesiyle bulundu. olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin İhsan Öztürk’ün hayatını kaybettiğinin belirlemesinin ardından olay mahalline savcının gelmesi beklendi. Olayı haber alan İhsan Öztürk’ün arkadaşları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Başkan Akmeşe: “Ülkemizde 10 milyonu aşkın sığınmacı ve kaçak var” Başkan Akmeşe: “Ülkemizde 10 milyonu aşkın sığınmacı ve kaçak var”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi olan İhsan Öztürk’ün evden ayrılışının ardında gece boyu arkadaşları ve AFAD ekipleri tarafından arandığı cesedinin bulunduğu anda ise telefonunda 106 cevapsız çağrı ile çok sayıda mesajın olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İhsan Öztürk’ün cesedi kesin ölüm nedeninin araştırılması için Muğla Adli Tıpa gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Hasan Telli

Editör: Gazete Muğla