Kaybedenler kulübü motosiklet grubu Datça’da

 MUHABİR
Moto Fest On The Road 2024, kapsamında Sakarya’nın Hendek İlçesinden yola çıkan Rain Dogs (Kaybedenler Kulübü) Motoksiklet Grubu üyeleri Muğla’nın Datça ilçesine ulaştılar. Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz Rotasında olan illerden geçen Kaybedenler Kulübü üyeleri, 2300 kilometrelik rotalarını 5 günde tamamlamayı planlıyorlar, rotanın son bölümünde Çanakkale Şehitliği olduğunu söylediler.

whatsapp-image-2024-09-13-at-10-35-13.jpegMoto Fest On The Road 2024, kapsamında Sakarya’nın Hendek İlçesinden yola çıkan Rain Dogs (Kaybedenler Kulübü) Motoksiklet Grubu üyeleri Muğla’nın Datça ilçesine ulaştılar. Kaybedenler Kulübü üyeleri, son rotalarının Çanakkale Şehitliği olduğunu söylediler.
Muhabirimiz Kenan Gürbüz’e Moto Fest On The Road 2024, kapsamında Sakarya’nın Hendek İlçesinden yola çıktıklarını anlatan Rain Dogs (Kaybedenler Kulübü) Motoksiklet Grubu üyeleri, bu süreçte sırasıyla, Eskişehir, Kütahya, Uşak ve Denizli rotalarını geçerek, Muğla’nın doğal güzellikleri ile ünlü Datça ilçesine geldiklerini belirterek, “Bir süre Datça Palamutbükü’nde mola vereceğiz. Ardından Aydın, İzmir rotasını takip ederek Çanakkale’ye ulaşacağız” dediler.

whatsapp-image-2024-09-13-at-10-35-15.jpeg

ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET EDECEKLER

Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz Rotasında olan illerden özellikle geçtiklerine işaret eden, Rain Dogs (Kaybedenler Kulübü) Motoksiklet Grubu üyeleri, grupta 60’dan fazla motosikletli olduğuna işaret ederek, şu bilgileri verdiler:
“Rotamız 2 bin 300 kilometre. Bu rotayı 5 günde tamamlamayı planlıyoruz. Buradan sonra Büyük Taarruz Rotasını takip ederek Çanakkaleye ulaşacağız ve şehitlikte şehitlerimizi anacağız ve şehitliğe çelenk bırakacağız. Bu rota bizler için çok anlamlı ve böyle bir etkinlikte yer aldığımız için gururluyuz” dediler.

whatsapp-image-2024-09-13-at-10-35-13-1.jpeg

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.