Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, hafta sonu yapılacak yerel seçimlere sayılı saatler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kayabaş, yat çekek yerinin taşınması sözünü verdi, Karaçulha Mahallesi’nde ise konuşmasında ise Fethiye’nin sorunlarının çözümünün ancak merkezi hükümetin desteği ile olacağını vurguladı.

Göcek’te ‘Yat Bağlama İskelesi’ projesi halka sorulacak! Göcek’te ‘Yat Bağlama İskelesi’ projesi halka sorulacak!
  1. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın katılımıyla gerçekleşen mahalle buluşmasında, Cumhur İttifakı AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, gönül belediyeciliği anlayışıyla her mahalleye eşit hizmet verileceği taahhüdünde bulundu.

Boğa, “Cumhur İttifakı Tarih Yazacak”

İlk olarak konuşan 24. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, “Sizin kazanmaya azmettiğiniz bir seçime saatler kala aranızda olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İl Başkanımız beni şu zamana kadar AK Parti’ye emeği geçenlerin katılacağı bir akşam yemeğine davet etti. Ancak İlçe Başkanımız Bekir Eser, Karaçulha’da miting olduğunu söyleyince burada kalmaya karar verdim. Bu seçim Türkiye demokrasi tarihinde yerini alacaktır. Cumhur İttifakı hem Fethiye’de hem de Muğla’da tarih yazacaktır. Muhittin Kayabaş’ın her zaman arkasındayım” ifadelerini kullandı.

“Sorunlar Gönül Belediyeciliği İle Çözülecek”

“Fethiye’nin sorunlarını biliyoruz” diyen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Yıllardır biriken sorunları gönül belediyeciliği ile çözeceğiz. Seçim süreci boyunca Sayın Cumhurbaşkanımız,  Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz; Fethiye’yi mega kent haline getirecek projelerimizin arkasında olduklarını bildirdiler. İlçemizi ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanımız, restorasyonu yarım kalan dünyada denize en yakın antik tiyatro olan Telmessos Antik Tiyatrosu’nun restorasyonunun tamamlanacağının sözünü verdi. 180 dairelik TOKİ için başvuruları almaya devam ediyoruz. Mevcut devlet hastanemizin ek hizmet binası için 4,5 milyon TL ödenek ayrıldı. Bölge hastanesi projemizi de sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz. Fethiye’yi hizmet ve iktidarla buluşturma adına sizlerden destek ve oy istiyoruz. Bunun yanında koyları halkın hizmetine kazandıracağız. Halkımız rahatça denize girebilecek. Halk koylarının sayısını arttıracağız. Semt pazarlarımızın üzerini kapatacağız ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Üreticilerimize gereken desteği sağlayıp, organik tarımın merkezi olacağız. Ekolojik turizm ile hem hizmet çeşitliliğimizi arttıracağız hem de turizmi 12 aya çıkarma adına önemli bir adım atacağız. Festival günlerimiz ile kültürümüzü ve geleneklerimizi dünyaya tanıtacağız. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına projelerimiz var. Önemli bir değerimiz olan Fethiyespor’a kalıcı gelir getirecek tesisler oluşturacağız. Yönetimini anonim şirkete çevireceğiz, böylelikle kimsenin tekelinde olmayacak. Tüm sivil toplum kuruluşları elini taşın altına sokacak. Ardından takımımızı Süper Lig’e çıkaracağız. Tüm amatör spor kulüplerine gereken destekler sağlanacak. Fethiye Üniversitesi ve bin kişilik öğrenci yurdu ile önde gelen bir üniversite şehri olacağız. Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimiz zaman şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Elektronik ortamda belgelerinizin takibini yapabileceksiniz. Belediye ihaleleri de kameralar önünde yapılacak” şeklinde ifadeler kullandı.

Editör: Gazete Muğla