Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde cerrahi maske imalatı devam ediyor. Kavaklıdere Belediye Başkanlığı ile Çayboyu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen proje kapsamında kursiyerler tarafından üretilen medikal maskeler Kavaklıdere Kaymakamlığı’na teslim edildi.

Sinem Karakaya

Muğla'da en yüksek kamu harcaması eğitime Muğla'da en yüksek kamu harcaması eğitime

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı ile Çayboyu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen proje kapsamında kursiyerler tarafından üretilen medikal maskeler, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir tarafından Kavaklıdere Kaymakamı Birkan Tatlısöz, ilçe emniyet ve ilçe jandarma karakol komutanlığına teslim edildi.

Öte yandan maskelerin Çayboyu Pazarında vatandaşlara ücretsiz dağıtıldığını söyleyen Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, maskesiz gelen vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

Kavaklıdere’de cerrahi maske imalatı devam ediyor

Maske satışlarının yasak olmasından dolayı vatandaşlara kolaylık sağladıklarını söyleyen Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “ Maske satışları yasak olduğu için vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak istedik. Çayboyu Halk Eğitim Müdürlüğünde kursiyerlerimiz tarafından üretilen cerrahi maskelerin teslimini gerekli yerlere yaptık. Ayrıca proje kapsamında üretmiş olduğumuz cerrahi maskelerimiz Çayboyu Pazar alanımızda pazarımıza maskesiz olarak gelen vatandaşlarımızı da ücretsiz dağıtımlarını yaparak vatandaşlarımızın bu zor günlerde yanlarında olma gayreti içersinde olduk. Cerrahi maske üretim projemize gönüllü olarak katılarak bu projemize destek veren Halk eğitim müdürlüğümüze, Çayboyu ve Menteşe halk eğitim hoca ve kursiyerlerimize milletimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla