KAVAKLIDERE BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARI İHALEYLE YIKACAK

KAVAKLIDERE BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARI İHALEYLE YIKACAK
 MUHABİR
Kavaklıdere Belediyesi İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları içerisinde belirlenen kaçak ve imara aykırı yapıların yıkımı için ihaleye çıktı.

Kavaklıdere Belediyesi İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kavaklıdere ilçe sınırları içerisinde bulunan kaçak ve imara aykırı yapıların yıkımı için ihaleye çıktı.

Alınan bilgiye göre, Açık ihale usulü ile 28 Ağustos günü yapılacak ihalede teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.
19 adet iş kalemi için yapılacak ihalede yıkım, söküm, kesim, nakliyenin de dahil olduğu bildirildi. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı, işin tamamlanma süresinin ise 20 gün olduğu, verilen tekliflerin geçerlilik süresin ise 30 gün olduğu öğrenildi
Kaçak yapıların ilçelere göre dağılımı ise şöyle:
“Fethiye 5940, Bodrum 4539, Milas 2062, Marmaris 1895, Seydikemer 1637, Datça 706, Menteşe 501, Ortaca 386, Dalaman 306, Ula 315, Yatağan 147, Köyceğiz 135 ve Kavaklıdere 22”
Son 4 yılda Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi önemli turizm merkezlerinde bugüne kadar 550’den fazla kaçak yapının yıkım işlemini gerçekleştiren Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekiplerinin kaçak yapılaşmayla mücadelesinin aralıksız sürdüğü bildirildi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.