Kahreden olay! Minik Ezgi feci şekilde can verdi

Kahreden olay! Minik Ezgi feci şekilde can verdi
Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşanan trajik olayda, kıyı erozyonu nedeniyle sahilde oynayan 8 yaşındaki Ezgi Yavuz hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde Obalar mevkiinde meydana geldi. Gazi Anadolu Lisesinde öğretmen olan Emrah Yavuz ve ailesi, hafta sonunu geçirmek için Kumluca'ya gelmişti. Sahilde oynayan Ezgi ve yaşıtı bir arkadaşının üzerine aniden büyük bir kum yığını devrildi.

uuuu.jpg

Çocuklar kumun altında kalırken, aileleri hemen müdahale etti ve 112'yi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocukları hastaneye kaldırdı. Ancak, Ezgi Yavuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer çocuk ise tedavisine devam ediyor.

Olay, tüm Türkiye'de büyük üzüntü yarattı. Özellikle küçük Ezgi'nin babasının, kızının tabutunun ardından gözyaşları içinde el sallaması yürekleri dağladı.

Bu acı olay, kıyı erozyonunun ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, özellikle çocukların denize girdiği bölgelerde kıyı erozyonunun önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.