Mahkeme iptal etmişti: MUÇEV yeniden ÇED raporu hazırladı Mahkeme iptal etmişti: MUÇEV yeniden ÇED raporu hazırladı

AK Parti Menteşe 8. Olağan İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, depreme dayanıklılık testi sonucunda yıkım kararı verilen Muğla Atatürk Stadyumu'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Resmi bilgi olmadığını kaydeden Milletvekili Mete, önümüzdeki hafta Muğla Atatürk Stadyumu için ihaleye çıkılabileceğini söyledi.

Muğla Atatürk Stadına ilişkin konuşan Muğla Milletvekili Kadem Mete, “Muğla Stadının depreme dayanıklı olup olmadığı anlamak için karot alamadık. Riskliydi bu yüzden yıktık. Bu resmi bilgi değil ama Perşembe günü akşamı Sayın Genel Müdürüm beni aradı ve Sayın Bakanın oluru verdiğini söyledi. Hafta içerisinde Sayın Valim ile protokol imzalayacağız ve ihalesine çıkacağız. Allah’ın izniyle bu önümüzdeki hafta ihalesine çıkmış oluruz. Bu stat Muğlaspor 1. Lige çıksa bile ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir stat olacak. Eski hali 4 bin 500 kişilikti yeni stadımızı 6 bin kişilik yapıyoruz. Yaşayan bir stat diyoruz. O stat sadece 15 günde bir maç oynanacak bir yer olamayacak” dedi.

Muhabir: BERİTAN YÜCEL