MSKÜ önemli bir başarıya imza attı MSKÜ önemli bir başarıya imza attı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri iddialara konu olan Kaya Sabancı, Vedat Aşcı ile Aşçı’nın korumaları ve görgü tanıklarının da aralarında bulunduğu 15 kişinin ifadesine başvurdu.
Alınan bilgiye göre, Yaşanan olay sonrasında -Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri iddialara konu olan 2 iş adamı, Aşçı’nın korumaları ve görgü tanıklarının da aralarında bulunduğu 15 kişinin ifadesine başvurdu.

whatsapp-image-2024-06-21-at-12-42-09.jpeg

İFADELERİ HASTANEDE ALINDI
Yaşanan olay sonrasında hastanede tedavi altına alınan iş insanları Kaya Sabancı ile Vedat Aşcı’nın ifadelerinin tedavi gördükleri hastanelerde alındığı öğrenildi.
İfadesi alınan her 2 işadamının ifadelerinde karşılıklı olarak birbirlerini suçladığı öğrenildi. Aşçı’nın ifadesinde tartışmanın itekleme ile başladığını ve bu esnada Kaya Sabancı’nın düşerek kafasını çarptığı, sonrasında korumaları ile Sabancı arasında kavga yaşandığını söylediği ve kavgaya karışmadığını söylediği öğrenildi.
Her 2 iş adamında da karşılıklı olarak darp edildikleri iddiasıyla bir birinden şikayetçi olduğu belirtildi. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesine başvurulan korumalar ile gördü tanıklarının ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.
Her 2 işadamının da tedavileri sürüyor. Kaya Sabancı’nın düşerek kafasını çarptığını söylemesi nedeniyle kafa MR çekildiği de öğrenildi.

Editör: Beritan Yücel