İYİ Parti Adayı Tulgay Hasarı, Menteşe ve Ula’da bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, İl Başkan Yardımcısı Hasan Engin ve partililer birlikte Muğla Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Muğlalı Üstündağ, Masa Tenisi Türkiye şampiyonu oldu Muğlalı Üstündağ, Masa Tenisi Türkiye şampiyonu oldu

Dernek Başkanı Menderes Çetinözlü ve yönetim kurulu üyeleri ile engellilerin yaşadığı sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Muğla Milletvekili Adayı Hasar daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu ve yönetimini dernek ofisinde ziyaret etti.

e8bd078b-6d6e-47c6-bdbd-e0036b154844.jpg

İYİ Parti Adayı Hasar daha sonra Türkiye Sakatlar Derneği Muğla Şube Başkanı Elif Şenol ve yönetimini dernek ofisinde ziyaret etti. Milletvekili Tulgay Hasar’ın son durağı ise İYİ Parti Ula İlçe Başkanlığı oldu. Hasar, Ula İlçe Başkanı Salih Aksu ile Muğla gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Engeliler konusunda İYİ Parti olarak ayrıntılı çalışmalar yapıldığını belirten Tulgay Hasar, “İyi Parti, engelliler konusunda kapsamlı çalışma yapan bir parti. Bu kapsamda, iktidar olduğumuz zaman yapacağımız icraatlar konusunda ziyaret ettiğimiz kişilere anlatıyoruz. Bedenen engelli olmak siyaset olmaya engel değildir diyerek çıktığımız bu yolda, engelleri aşmak için hep birlikte çalışıyoruz. Bugün Menşe ve Ula’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizlere ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Az kaldı, engelleri hep birlikte aşmaya geliyoruz” ifadelerine yer verdi.

d86087db-7ddc-4d0d-938a-85a5638f7d71.jpg

-TEMEL IRMAK

Editör: Güzide Kasım