İyi Parti 2. Olağan Menteşe İlçe kongresi gerçekleştirildi. İl binasında yapılan kongrede mevcut Başkan Bayram Koyuncu aday olmazken, yeni ilçe başkanı Deniz Ekinci oldu.

Sinem Karakaya

İyi Parti 2. Olağan Menteşe İlçe kongresi il binasında yapıldı. 2 liste ile gidilen seçimde Deniz Ekinci, İyi Parti Menteşe İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İyi Parti Milletvekili Metin Ergun ile il ve ilçe yönetimi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Milletvekili Metin Ergun başkanlığında divan oluşturuldu. Daha sonra faaliyet raporu ve mali rapor okundu.

Kongrede konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, “Biz, İyiler evde sıkıldık haydi bir parti kuralım diyerek oluşmadık. Ülkemiz o kadar kötü bir durumda ki, bunu düzeltmek için çalışıyoruz. Ne mutlu ki bugünleri de gördük. Ben yapabilirim diyen iki adayımız var. Birbirinden çalışkan iki adayımıza da başarılar diliyorum. Başkan olacak aday arkadaşımıza da şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

İyi Parti Menteşe’de kadın aday dönemi

MSKÜ'de  “tacizci hoca” üniversiteden atıldı! MSKÜ'de “tacizci hoca” üniversiteden atıldı!

Oy kullanımına geçilmeden önce konuşma yapan aday Bilal Ataseven ise, “Demokrasi için kurulan İyi Parti’nin de demoktarik bir meşale yakmak için sizlerle birlikte olacağım. ‘Ben yaptım oldu’ anlayışını kaldırıp ‘biz birlikte yaptık’ anlayışıyla çalışacağız. Önemli olan bütün zorluklara karşı mücadele edebilecek medeni cesareti gösterebilmek olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte başaracağız. Menteşe için hayırlısı olsun” dedi.

Kadın aday Deniz Ekinci ise konuşmasında “Geçen sene seçim döneminde görev aldığımızda sahadaki eksiklikleri gördük. Bunları düzeltmek için aday oldum. Oy potansiyelimizi arttırıp iktidara gelmek için elimden gelen her şeyi ekibimle birlikte yapacağız. Birlik ve beraberlik için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Milletvekili Metin Ergun ise “Macera peşinden koşan değil ne istediğini bilen, hedefi belli olan parti olarak gün geçtikçe yükseliyoruz” diyerek iki adaya da başarılar diledi.

Konuşmaların ardından oy kullanımına gidildi ve İyi Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci seçildi.

Deniz Ekinci Başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ertuğrul Asar, Osman Koçer, Hayati Akgün, Selami Günay, Meltem Dereli, Haldun Önal, Mustafa Onay, Mehmet Yıldırım, Osman Gökçe, Mesut Çoban, Ahmet Aydın, Nanifer Yaman, Gülsen Güner Kızılkaya, Mehmet Sönmez, Sabahattin Binay, Hüseyin Yıldırım, Canan Öcal, Nahide Uçar, Yalçın Tüzün, İhsan Aydoğan, Can Söymen, Şenay Yalçınkaya.

Editör: Gazete Muğla