İslam Memiş'ten gram altın bombası: Sırada bu rakam var

İslam Memiş'ten gram altın bombası: Sırada bu rakam var
İslam Memiş, borsa, altın, dolar ve euro yatırımcıları için önemli açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarının son durumu ve geleceği hakkında bilgiler veren Memiş, dolar sahiplerine dikkat çekici tavsiyeler sundu.

İslam Memiş, borsa, altın, dolar ve euro yatırımcıları için önemli açıklamalarda bulundu. Ons altın şu an itibariyle 1984 dolar seviyesinde bulunuyor. Cuma günü 2.000 dolar seviyesinin üzerine çıkan altın, haftayı 1993 dolar seviyesinden tamamladı. İslam Memiş, altının 1960 dolar seviyesine kadar gerilemesi durumunda alım yapmanın mantıklı olabileceğini ifade etti.

İslam Memiş paranızı dörde katlamanın formülünü açıkladı: Doları ve altını unutun! Bakın neye yatırım yapmalısınız!

Ons altın 1984 dolar seviyesinde şu an itibariyle. Cuma günü malumunuz 2.000 dolar seviyesinin üzerine kadar yükselmişti haftayı 1993 dolar seviyesinden tamamladı. Yine hem cuma günkü videomda hem de sosyal medya paylaşımlarıma 1960 dolar seviyesine kadar geri çekilmesi lazım bu sefer alım yapabiliriz uyarılarım vardı.

16 Kasım İslam Memiş “O tarihe dikkat” dedi! Elinde altın, gümüş olanlar hemen baksın! Yükseliş piyasayı

Şu anda bu geri çekilmenin sınırlı kaldığını gözlemliyoruz. Özellikle dolar endeksini takip etmeye devam ediyor. Bakalım 1980 dolar seviyesinin altında ne kadar tutunabilecek. Burayı yakından takip etmeye devam ediyorum ama trend yukarı altın fiyatlarında özellikle ons tarafta... 2.000 dolar seviyesinin üzerinde. Bu yıl sonuna kadar yerleşen bir ons görürüz ve 2024 yılında 2350 dolar seviyesine kadar bu yükselişlerin devam ettirebilir.

Son bir kar satışı son bir düzeltme ondan sonra altın treni kalkıyor arkadaşlar. Bu trenin ons tarafa gideceği yer hedef 2350 dolar seviyesi. Gram tarafında da yine bir miktar geri çekilme gördük Yine sosyal medya hesabımdan geçen hafta şöyle bir mesaj vermiştim. 2 Cumadır gram altın TL fiyatı serbest piyasalarda fiziki tarafta 1873 lira seviyesini test etti. Şimdi son bir hamlesi var bu sefer 1880 lira seviyesine yukarı yönlü kıracaktır. Yani yıl sonu beklentimiz gerçekleşecektir ancak 1873 lira seviyesini ikinci kez test etmesine rağmen acele etmeyin kenarda bekleyin uyarılarım vardı.

İslam Memiş altın tahminini güncelledi! Gram altın 1800 TL'yi ne zaman görecek?

1860 dolar seviyesin karşısındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa girebiliriz. Yani 1873 liradan 1880 liradan gram altın alınmaz uyarılarım vardı. Şu anda 1846 1852 lira aralığında gram altın TL fiyatı burada haftanın ilk işlem gününde yani bugün gram altına 20 lira değer kaybettiğini gördük. Yani Cuma günü sabredenler almayanlar iyi bir karar vermiş oldu. Tekrar ons altındaki bu baskılanma ile birlikte 1840 1830 lira destek seviyelerini takip ediyor olacağım.

Son demler ondan sonra hedef 2.000 TL seviyesi. Arkadaşlar bu yıl bitmeden 2.000 TL seviyesini gözünü kestiren bir gram altın karşımızda duruyor. Yine 2024 yılı ile alakalı 2024 yılının yarısına kadar olan süreçte 2.500 lira öngörüm halen devam etmekte. O yüzden altın borcu olanlar düğün yapacak olanlar altın yatırımını düşünenler bu bu seviyeleri tekrar göz önünde bulundurması gerektiğini belirtmek isterim.

Bu haber toplam 2318 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.