Muğla Çalışma ve İş Kur (İŞ-KUR) İl Müdürlüğü çalışanlarına aşure dağıttı. İl Müdürü İlyas Sarıyerli, yapılan etkinlik ile çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin arttığını belirtti.

Datça açıklarında deprem! Datça açıklarında deprem!

İŞ-KUR İl Müdürlüğü çalışanları, motivasyon amacıyla öğle yemeğini toplu olarak yiyor. Çalışanların akşam hazırladıkları sarma, börek gibi yiyecekleri kuruma getirerek öğlenleri diğer çalışanlar ile birlikte yeniliyor. Her gün öğlenleri gerçekleştirilen bu etkinlikte kurum içerisinde birlikteliğin, beraberliğin ve paylaşmanın ön plana taşınması amaclanırken son olarak İl Müdürü İlyas Sarıyerli çalışanlarına aşure dağıttı. Kurum binasında gerçekleşen aşure dağıtımına kurumda bulunan birim amirleri ile çalışanlar katıldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, kurum içerisinde birlik ve beraberliğin artması için öğlenleri böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtirken yaptıkları etkinliğinde faydalı olduğunu söyledi. Sarıyerli, “Böyle bir etkinliği çeşitlendirerek devamlı olarak yapıyoruz. Son olarak aşure dağıtarak arkadaşlarımızı burada topladık. Bu etkinliklerimiz ile çalışanlarımızı iş ortamından ayrı farklı bir ortamda buluşturmuş oluyoruz. Bu şekilde birlik ve beraberliği pekiştirmiş oluyoruz” dedi.

Editör: Gazete Muğla