Hükümete yakın isim duyurdu: Yeni yılda bu dev zamma hazır olun

Hükümete yakın isim duyurdu: Yeni yılda bu dev zamma hazır olun
Gazeteci Cem Küçük, 2024 yılında sigorta poliçelerine yüksek oranda zam yapılacağına dair kötü bir haber verdi. İktidara yakınlığıyla tanınan Küçük, TGRT'de sunduğu programda sigorta şirketlerinin yeni yılda vatandaşları zorlayacak büyük zamlar uygulayacağını açıkladı.

Cem Küçük, yeni yılda sigorta poliçelerine gelecek olan büyük zammı duyurdu. İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci, ekonomik zorlukların devam ettiği bir dönemde, vatandaşları sigorta masraflarındaki artışa karşı hazırlıklı olmaya çağırıyor.

En düşük memur maaşı ne kadar oldu? (Memur maaşına yapılan zam oranı ardından yeni maaşlar belli oldu) - Son Dakika Ekonomi Haberleri | Ntv Para

Temel gıdadan barınmaya kadar her sektörde yapılan zamlar vatandaşı zorlamaya devam ederken, yeni zam haberleri de peş peşe geliyor.

Öyle ki yeni yıldan önce de zam haberleri gelmeye başladı. Gazeteci Cem Küçük, TGRT'de sunduğu programda sigorta şirketlerinin yeni yılda büyük zamlar uygulayacağını açıkladı.

Memur ve emeklilerin zam oranı belli oldu: İşte yeni maaşlar (Memur-emekli zammı ne kadar?) - Son Dakika Ekonomi Haberleri | Ntv Para

MALİYETLER ZAM OLARAK GERİ GELECEK

Sigortaya zam geleceğini ve 2024 yılında poliçelerin yükseleceğini söyleyen Cem Küçük, "Şirketler maliyetlerinin dolar bazında katlandığını söylüyor. En büyük artış işyeri ve konutta olacağını söyleyelim" dedi.

Bu haber toplam 2107 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum