Hayırseverler tarafından yaptırılan 51. okul Bodrum’da açıldı

Hayırseverler tarafından yaptırılan 51. okul Bodrum’da açıldı
 MUHABİR
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Hayırsever Sudi Özkan tarafından Bodrum’da yaptırılan 12 derslikli Güvercinlik Sudi Özkan İlkokul ve Ortaokulunun açılış törenine katıldı.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Hayırseverler tarafından Muğla’da eğitime kazandırılan 51. Okul olan ve Hayırsever Sudi Özkan tarafından Bodrum’da yaptırılan 12 derslikli Güvercinlik Sudi Özkan İlkokul ve Ortaokulunun açılış törenine katıldı.
Vali Akbıyık, törende yaptığı konuşmada eğitime yapılan katkıların çok kıymetli olduğuna işaret ederek, Muğla’ya 3. Okul katkısını yapan Hayırsever Sudi Özkan’a eğitime yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.
Devletin, eğitim öğretimi en öncelikli gündem maddesi yaptığını belirten Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık derslik sayılarının artırılmasından öğretmen atamalarına, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin geliştirilmesi ve uygulanmasından ücretsiz ders kitaplarına kadar tarihi nitelikte pek çok reformun hayata geçirdiğini söyledi.
Kitap insanı, insan dünyayı değiştirir düşüncesiyle "Bir Kitap Bir İnsan" projesinin ve Muğla'da kitap okuma seferberliğinin başladığını belirten Vali Dr. İdris Akbıyık, Hayırsever Sudi Özkan ve protokol üyeleri öğrencilere kitap dağıttı.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.