Gram atlında deprem: İslam Memiş bu rakam tuzak olacak dedi

Gram atlında deprem: İslam Memiş bu rakam tuzak olacak dedi
Altın fiyatlarındaki yükseliş İsrail-Filistin savaşıyla bağlantılı olarak devam ediyor ve İslam Memiş'ten gelen açıklamalar altın yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için kritik bir uyarıda bulundu. İslam Memiş, altın piyasalarında oluşabilecek tuzaklara karşı yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, Kasım ayı itibarıyla emtia fiyatlarında büyük dalgalanmaların yaşanabileceğine dikkat çekti. İslam Memiş'in açıklamaları, altın piyasalarıyla ilgilenen milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaş durumu son dönemlerde altın fiyatlarının yükselmesine neden olurken altın fiyatlarıyla ilgili detaylar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar İslam Memiş'ten geldi.

Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek, gram, yarım altın bugün kaç lira? 21 Nisan - Son Dakika Milliyet

ALTIN YATIRIMCISI OLANLARA YENİ UYARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme geldi. Memiş, gelecek hafta itibarıyla kazanmanın imkansız hale geleceğini söyleyerek, altın sahiplerine kurulacak tuzakları tek tek açıkladı.Cuma günü İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekatı sonrasında hızla yükselen altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde de 2000 doların üzerinde kalarak yatırımcıların mutlu olmasına neden oldu.

Altın fiyatları 1 Mayıs: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? - Ekonomi Haberleri

Ekonomist İslam Memiş, "Bu fiyatlardan altın alıınır mı? sorusuna yanıt verdi. Milyonların kafasındaki soruya yanıt veren İslam Memiş "24 saat sonrası Ekim ayını tamamlıyoruz. Kasım ayı kazanma ayı değil, Kasım ayı batırma ayı olacak. Kenara çekileceksiniz, varlıklarınızı koruyacak ve piyasaları takip edeceksiniz. Bu dönemde altın sahipleri için dünya kadar tuzak olacak, bunlara atlarsanız oltaya gelen sazan gibi çırpınırsınız" ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları güncel liste: Gram altın, çeyrek altın ücreti kaç para? - Son Haberler - Milliyet

Altında yükseliş trendinin bitmediğini, yalnızca gelecek haftalarda yaşanacak kar satışları nedenli bir düşüş beklediğini hatırlatan Memiş, yıl sonuna kadar altının 2000 doların üzerine kalıcı olarak yerleşeceğini ve rekor seviyeleri aşacak yeni ataklar deneyeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 3219 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum