Türk Kızılayı Muğla Şubesi Genç Kızılay Lise gönüllüleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muğla’nın Ula ilçesinde önemli mesire alanlarından olan Asar Parkı’nda çevre temizliği yaptı.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Sinem Karakaya

Türk Kızılayı Muğla Şubesi Genç Kızılay Lise gönüllüleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ula’nın Asar Parkı’nda çevre temizliği yaptı. Temizliğin ardından Ula Gölet’inde piknik yapan gönüllü gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her hafta bir mesire alanını temizleyecek.

Genç Kızılay Lise gönüllülerinden çevre temizliği

Çevre temizliğine dikkat çeken Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanı Yusuf Kayacık, “Kan dedik, iyilik dedik. Şimdide sosyal sorumluluk projelerine imza atıyoruz. Çevre temizliği bizim için önemli.  Doğamızı korumak hepimizin görevi. Kızılay olarak Gençlik Kollarımla beraber sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya önümüzdeki dönemde ağırlık vereceğiz. Muğla'nın değişik yerlerinde değişik ilçelerinde daha da büyüyen ekipler ve coşku ile bundan sonra sosyal sorumluluk projelerine imza atacağız” dedi.

Etkinliğe katılan gençler gruplar halinde Coronavirüs salgını kapsamında alınan sosyal mesafe kurallarına uyarak Asar Parkı çevresinde bulunan atıkları toplayarak çevre temizliğini akşam saatlerine kadar sürdürdü. Ardından gönüllü gençlerin Ula Gölet’inde piknik yapmasıyla etkinlik son buldu.

Editör: Gazete Muğla