Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden oluşan taraftar topluluğu ultrAslan-UNI, Menteşe Vefa Sosyal Destek Grubu’na destek vermek amacıyla 22 koli gıda malzemesi bağışında bulundu.

Neval Çolak

Muğla ultrAslan-UNI, Menteşe Vefa Sosyal Destek Grubu’na, taraftar topluluğu olarak ihtiyaç sahiplerine destek vermek amacıyla 22 koli gıda malzemesi yardımında bulundu.

Coronavirüs önlemleri kapsamında, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine oluşturulan Menteşe Vefa Sosyal Destek Grubu ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Bu kapsamda Muğla ultrAslan-UNI örnek bir çalışma sergileyerek Menteşe Vefa Sosyal Destek Grubu’na ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere imkanları doğrultusunda 22 gıda kolisi bağışladı.

Muğla ultrAslan-UNI adına konuşan Abdurrahman Yaraş, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi-ultrAslan-UNI olarak daha önce birçok sosyal proje gerçekleştirdik. Bundan sonra yine aynı kararlılıkla devam ederek, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya çalışmaktayız” dedi.

Her yıl Ramazan ayında düzenli olarak ultrAslan çatısı altında, Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri yardım kampanyasını bu senede gerçekleştirdiklerini dile getiren Yaraş, “Geçen sene Ramazan ayı yardımlarımızı Menteşe ilçemizde hane hane dolaşarak dağıtmıştık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yardımlarımızın Menteşe Kaymakamlığı aracılığıyla dağıtılmasının daha uygun olacağını düşünerek, Menteşe Kaymakamlığı’mıza teslim ettik. Pandemi sürecinde herkesin evinde kalmasını, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını diliyor ve hatırlatıyoruz. Ramazan ayının verdiği bereketin iftar sofralarımıza tat ve huzur getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

Editör: Gazete Muğla