Eskiden lokum ve çeşitli tatlı türleri ile yapılan bayram hediyelerine yeni nesil çikolatayı da ekleyince bayram hazırlıkları da yeni nesle ayak uydurmaya başladı.

Muğla’da Ferda Başağ’ın işlettiği F&F Çikolata Rüyası’nda bulunan rengarenk çikolatalar bayram öncesi vitrinleri süslemeye başladı.

46 çeşit ve rengarenk çikolataların bulunduğu işletmede bayram öncesi hummalı bir çalışma başladı.

snm-2092.jpg

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi Saatli Kule Caddesi 8/1 Menteşe Muğla’da Ferda Başağ’ın işlettiği F&F Çikolata Rüyası yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Muğlalıların odak noktası olacak.

Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek

snm-2107.jpg

“ŞEKER FİYATINA ÇİKOLATA SATIŞI YAPIYORUZ”

İşletmede nişan, nikah, mevlid şekerleri, doğum, isteme, hediyelik, ikram çikolataları da yaptıklarını dile getiren işletme sahibi Ferda Başağ, “Her türlü çikolata hazırlığı yapıyoruz. Çikolatamızın markası, Pelit çikolataları. Elimizden geldiği kadar Muğla’daki firmalara göre daha uygun fiyat politikası izliyoruz. Bizim promosyonumuz aslında hep sürüyor. Muğla’daki fiyat ortalamansın altında bir fiyat politikasına sahibiz. Muğla’daki çikolatacılar adı altında, bu işi yapan tek çikolatacıyız. Şeker fiyatına çikolata satışı yapıyoruz” dedi.

snm-2115.jpg

Şık kutusuyla bayramda ve özel günlerde insanların sevdiklerine verebileceği en nefis hediyeyi hazırladıklarını söyleyen Ferda Başağ, “Çikolata fiyatlarının Muğla’da en uygunu biz olduğumuz için kampanya ya da promosyon düzenlemiyoruz. Çünkü Muğla’daki en uygun fiyatlarda bizde. Mili ve dini günlerimizin başında gelen bayram buluşmalarınızı bizimle taçlandırın” diye konuştu.

snm-2098.jpg

snm-2094.jpg

-HABER MERKEZİ

Editör: Güzide Kasım