CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek

SİNEM KORKMAZ- GÜZİDE KASIM-  Ak Parti Muğla İl Başkanı’nın eski Basın Danışmanı FETÖ üyeliğinden 6 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

Hamza Türkoğlu, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda göz altına alınmıştı.  Ak Parti Muğla İl Başkanı’nın eski Basın Danışmanı olan  Hamza Türkoğlu’nun FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis kararı verildi. Türkoğlu’nun mahkemede “Ben İl Başkanının adam gibi adam olmasından dolayı yanında çalıştım” ifadeleri dikkat çekti.

Hamza Türkoğlu mahkemede; “İl Başkanı basın danışmanı idim. İl Başkanı bana hakkımda FETÖ şüphesi olduğunu söyledi ben kendisine kısa süreli sigorta kaydım var başka bir şey yok dedim. O da başka bir şeyler de olabilir deyince ben kendisine ve AK Parti’ye zarar vermemek için kendi isteğim ile görevimden istifa ettim. Ben birilerinin talimatı ya da yönlendirmesi üzerine AK Partiye girmiş ya da sızmış değilim. Çalıştığım dönemde de AK Parti ile ilgili herhangi bir bilgiyi birilerine ya da örgüte sızdırmış yada vermiş değilim. Ben İl Başkanının adam gibi adam olmasından dolayı yanında çalıştım. 

Editör: Gazete Muğla