Fethiyespor’un yıl dönümü etkinliği, Beşkaza Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törene, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim kurulu üyeleri, Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Hırçın ve dernek yönetimi, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, futbolcular, altyapı oyuncuları, geçmiş dönem başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar katıldı.
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Hırçın, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
"Kulübümüz İçin Mücadele Eden Herkese Teşekkür Ediyorum"
Törende konuşan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, kulübün 92. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bizi destekleyen, Fethiyespor’un yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kulüpten bugüne kadar birçok başkan ve yönetici geçti. Onları saygıyla anıyorum. Hepsi, Fethiyespor için büyük mücadeleler verdi. Bizler de kulübümüzü en iyi şekilde yüceltmek istiyoruz” dedi.
Başkan Bakırcı, Fethiyespor’un güçlü bir yapılanma sürecinde olduğunu vurgulayarak, “Önümüzdeki yıl taraftarlarımızın da desteğiyle kulübümüzü hedeflediği yerlere taşıyacağız. Dört yıllık bir plan doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu yıl, ayakta kalmayı ve üst sıraları zorlamayı hedeflemiştik” ifadelerini kullandı.
"Birlik ve Beraberliği Kaybetmeyelim"
Fethiyespor’un eski yöneticilerinden Cem Tufan ise törende yaptığı konuşmada, “Eski ve yeni tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp, dört yıllık program çerçevesinde sabırla başarıya hep birlikte ulaşmalıyız. Bu birlik ve beraberliği kaybetmeyelim” dedi.
Fethiyespor’un 92. yıl dönümü kutlamaları, taraftarların coşkulu katılımıyla sona erdi.