Fethiye Ziraat Odası Fethiyeli çiftçiler için D.O.C. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol sözleşmesi ile Fethiye Ziraat Odasına kayıtlı çiftçiler; ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden % 20 indirim alacaklar. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile D.O.C. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetim kurulu başkanı Diş Hekimi Özgür Yürük arasında imzalanan protokol ile Türk Tabipler Birliğinin fiyat listesi üzerinden Fethiyeli çiftçilere ve 1. derece yakınlarına % 20 indirim yapılacak.

Protokol sözleşmesini imzalayan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit yapmış olduğu açıklamada “D.O.C Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile tabipler birliğinin fiyat listesinden çiftçilerimizin ağız ve diş sağlığı için yüzde 20 indirim protokolü imzaladık. Çiftçilerimiz adına protokolü imzaladık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bu protokolden yararlanmak isteyen çiftçilerimiz Fethiye Ziraat Odasına gelip çiftçi kayıt belgesini alıp hastanemize uğrayabilirler” dedi. Diş Hekimi Özgür Yürük “Faydası olabileceğimiz kurumlarla görüşme sağladık. Ziraat Odası da bizi kırmadı. Ticari bir amaç ve kar gütmeyerek Tabipler Birliğinin Fiyat listesinden indirim yaparak çiftçilerimizi faydalandırmak istedik. Bu konuda başkanımız ön ayak oldu. Bizde çok teşekkür ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisi yapacağız” dedi.

Fethiye’de tekne yangını Fethiye’de tekne yangını

Fethiye Ziraat Odası ve D.O.C. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında imzalanan protokol sözleşmesine Fethiye Ziraat Odası Meclis Başkanı ve Seydikemer Belediyesi meclis üyesi Ali Kemal Karadenizli'de katıldı. Ali Kemal Karadenizli açıklamasında “Antalya'ya alternatif olarak Fethiye ve Seydikemer bölgemiz sağlık turizmi açısından önemli bir turizm merkezi olma yolundadır. Bu son derece sevindirici bir gelişme. Böyle modern büyük, donanımlı; ağız ve diş kliniklerinin bölgemizde açılmasında büyük bir fayda görmekteyim. Çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Protokol imzalanmasından sonra D.O.C. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetim kurulu başkanı Diş Hekimi Özgür Yürük işyerini gezdirerek tanıtımını yaptı. 16 yıllık hekim olduğunu ve İmplant üzerine İtalya'da eğitim aldığını belirten Diş Hekimi Özgür Yürük; tüm Fethiyelileri işyerine davet etti.

Editör: Gazete Muğla