RTÜK "Şiddet unsuru taşıyan konuların işlenmemesine özen gösterilecek" RTÜK "Şiddet unsuru taşıyan konuların işlenmemesine özen gösterilecek"

Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Sille Ak Mahallesi Baraj Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sıktı Fidan ve Ahmet G. arasında, aralarındaki bir husumetten dolayı cadde üzerinde tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet G., yanındaki bıçakla Sıktı Fidan'ı kalbinden bıçakladı ve olay yerinden kaçtı.

KURTARILAMADI

Sıktı Fidan, kanlar içerisinde yere yığılı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Fidan'ı Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Fidan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS KATİLİ ARIYOR

Polis ekipleri, Sıktı Fidan'ı bıçaklayan Ahmet G.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Mahalle sakinlerinin aktardığı bilgilere göre, Fidan ve G. arasında öğle saatlerinde olay yerinden uzak olmayan bir yerde de tartışma yaşanmış ve mahalle sakinleri tarafından sakinleştirilerek olay yerinden ayrılmışlar.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ahmet G.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İHA