Gündem

Fatih Terim, Seçil Erzan davasında ifade verdi! İşte anlattıkları

Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim spor dünyasını da karıştıran Seçil Erzan davasında ilk kez ifade verdi. Terim, ifadeye Bodrum'da gitti. İşte 'Kimse benim adımı veremez' diyen Fatih Terim'in ifadesi.

Seçil Erzan'ın 'yüksek karlı fon vaadiyle dolandırıcılık davası devam ediyor. Eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, eski şube müdürü Seçil Erzan'ın İstanbul'da görülen dolandırıcılık davasında ilk kez Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi.

"BANA FON GİBİ BİR ŞEYDEN BAHSETMEDİ"

Seçil Erzan’ın kendisinin hesaplarındaki bütün işlemleriyle özel olarak ilgilendiğini söyleyen Terim, kendisinin "özel bankacısı olarak hizmet verdiğini söylediği" Erzan'ın, "'Hocam bankada şu kadar paranız var, bu ay bu paraya dokunmadınız heba olmasın, değerlendirelim" gibi sözleri üzerine, kötü bir amaç aramadığını, çünkü kendisine güvendiğini belirtti.

Fatih Terim, "Şimdi anlıyorum ki Seçil Hanım’ın bana yazdığı saklama hesabına yattığını söylediği paralar, böyle bir hesaba yatmamış. Bana hiçbir zaman özel olarak bir fona para yatırılacağı, bu fondan yüksek getiri elde edileceği, Hakan adına veya Mehmet Aydoğdu adına bir fon olduğu veya benim adımla bir fon kurulacağı gibi sözler söylemedi" ifadelerini kullandı.

"KİMSE BENİM ADIMI VEREMEZ"

Terim, Seçil Erzan'ın kendisine, parasının hesaplarında değerleneceğini, kendisinin de bunu sorgulamadığını ve nakit olarak gönderilmesi istenen tutarları gönderdiğini söyleyerek "Başkalarına yönelik benim adımı kullandığından ise haberim bu olaylar ortaya çıktıktan sonra oldu" dedi.

"Basından okuduğum kadarıyla bu davada mağdur ettiği diğer kişiler gibi bana yönelik özel bir ikna çabası içine girme ihtiyacı olmadığını şimdi anlıyorum" diyen Terim, sözlerine şöyle devam etti

"Bana Seçil Hanım ile ilgili soru soranlara onun iyi ve ilgili bir bankacı olduğunu söylerdim. Ayrıca yakın aile dostlarımızdan da almış hatta daha fazla alınması için uğraşmış. Ben bunları çok sonra öğrendim."

Terim, davada tanıdığı tanımadığı müştekiler olduğunu da söyleyerek "Bu 30’dan fazla müşteki ve sanıklardan tek biri dahi, benim birini bir sözde fona yönlendirdiğimi, aradığımı, arandığımı söyleyebilecek tek bir insan dahi olamaz. Varsa, lütfen gelsin çıksın söylesin, mahkemede söylesin, başka yerde söylesin." dedi.