Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıları için müjdeli haber! 1 Temmuz 2024'ten itibaren, birikimlerinizin yüzde 50'sine kadar olan kısmını çekebileceksiniz. Evlilik hazırlığı mı yapıyorsunuz? Hayallerinizdeki eve kavuşmak mı istiyorsunuz? Ya da beklenmedik bir doğal afet mi yaşadınız? Artık BES birikimleriniz hayatınızın dönüm noktalarında yanınızda!

yeni-proje-2024-06-23t121921-417.webp

KISMİ ÖDEME İLE MADDİ SIKINTILARINIZI AŞIN

Yeni düzenlemeyle birlikte, BES'ten kısmi ödeme almak artık çok kolay! Evlilik, konut alımı, eğitim veya doğal afet gibi durumlarda, birikimlerinizin yarısını kullanarak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Üstelik, sistemden çıkmanıza gerek kalmadan!

yeni-proje-2024-06-23t121938-708.webp

Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyor Doğrulanmış ilan uygulaması otomotivde de başlıyor

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜREÇLER

Kısmi ödeme için başvuru yapmak oldukça basit. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren, BES şirketinizin internet sitesinden "Kısmen Ödeme Talep Formu ve Taahhütname" doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Gereken belgeleri eksiksiz olarak sunduğunuzda, başvurunuz hızlı bir şekilde değerlendirilecek ve ödemeniz yapılacaktır.

Unutmayın: Kısmi ödeme hakkınızı kullanmak için en az 5 yıldır BES katılımcısı olmanız ve belirtilen özel durumlardan birini yaşıyor olmanız gerekiyor.

Kaynak: Kaynak:(KARAR)